AchizIții Doar prin Comandă la 036.101.200 / 0743478975

0369101200 sau 0743478975

LEXMARK 56F2000 BLACK TONER RETURN PROGR

SKU : BIZ-56F2000

1.090,00 lei

Toner Lexmark 56F2000, 6 k, black, return program, MS321dn /MS421dn / MS421dw / MS521dn / MS621dn / MS622de / MX321adn / MX321adw /MX421ade / MX521ade / MX521de / MX522adhe / MX622ade / MX622adhe,MX410de , MX510de , MX511de , MX511dhe , MX511dte , MX611de , MX611dhe